EEN WERVINGSVIDEO LATEN MAKEN

Een wervingsvideo kan de oplossing zijn om een nieuwe collega te vinden. Het is in deze tijd namelijk best lastig om een geschikte kandidaat te vinden.

Het aanbod is groot! Net als de hoeveelheid nieuws dat op ons afkomt. Probeer dan maar eens op te vallen als leukste werkgever van Nederland.

Een groter bereik en enthousiaste kandidaten

De traditionele wervingstekst volstaat niet meer. Wat veel beter werkt is een wervingsvideo laten maken. Een video die laat zien waar iemand straks veel tijd gaat doorbrengen. In deze wervingsvideo vertellen toekomstige collega’s waarom het zo leuk is om bij jou te werken. En hoe lekker de lunch is die jullie graag samen eten.

Een wervingsvideo wordt ook veel vaker gedeeld dan een platte tekst. Een groter bereik dus én meer passende kandidaten. Bovendien zijn de mensen die reageren al enthousiast over de bedrijfscultuur en hebben ze al even binnen kunnen kijken.

Annabel gaat je helpen

Wil jij ook een wervingsvideo laten maken? Neem dan contact met mij op. Uiteraard kan ik je ook adviseren over het plaatsen van de wervingsvideo op de juiste kanalen om zo een nog groter publiek te bereiken. Voor dit advies stuur ik een aanvullende offerte.

Voordelen van een wervingsvideo

  • Video zegt veel meer dan tekst
  • Doordat je al veel laat zien reageren de juiste mensen
  • Een wervingsvideo wordt vaker gedeeld dan tekst
  • Een win win situatie dus!

Kosten voor de video van 1,5 minuut met introductie over vacature en 2 korte interviews met toekomstige collega’s in jouw huisstijl: 350 euro.

“Fris, vlot en pakkend gaat Annabel te werk. Onbevangen stelt ze haar vragen en geeft ze ruimte aan de mensen die ze in beeld brengt. Heerlijke vlogjes waar het enthousiasme vanaf spat”
Berry Kessels

Manager Wonen, Volkshuisvesting Arnhem

Annabel heeft voor mij een sollicitatievideo gemaakt voor mijn stage. Ze heeft goed gekeken naar wat mijn wensen waren en meegedacht over de tekst en beelden. Met deze video kom ik zeker goed voor de dag bij potentiële stagebedrijven.
Isis Rausch

Annabel bezocht samen met onze bestuursvoorzitter 3 locaties voor onze Nieuwjaarsronde. Ter plekke interviewde ze diverse collega’s. De volgende dag was de leuke vlog al klaar. Annabel werkt professioneel, is heel vriendelijk en pro actief.

Carla Roovers

Senior communicatie adviseur GGNet

 

”THE PLAY BUTTON IS THE MOST COMPELLING CALL TO ACTION ON THE WEB”

Ik heb na mijn studie Art en Design ervaring opgedaan bij verschillende bureaus. Bij Very Rare Agency in Amsterdam werkte ik aan projecten voor o.a. Vogue en aan videoproducties en reclame uitingen. Ik werk ook graag voor sociaal maatschappelijke organisaties en heb verschillende video’s geproduceerd voor o.a. Greenpeace, Volkshuisvesting Arnhem, Standvast wonen Nijmegen, DNV Coevorden en Werktalent. Ik vind het heel leuk om dit ook voor jou te doen! Daarnaast ben ik DJ en vind ik het leuk om evenementen te organiseren.

Ons creatieve grafisch talent: Altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving.

Content creator met een talent voor online en offline tekst.

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!