ANNABEL.NL IS EEN JONG EN CREATIEF BEDRIJF DIE DOOR MIDDEL VAN SIMPEL TE BESTELLEN PAKKETTEN VIDEO CONTENT AANBIEDT. DAARNAAST HEEFT HET TEAM EEN BREDE KENNIS VAN DE KRACHT VAN SOCIAL MEDIA EN ZORGEN WE SAMEN DAT DE JUISTE VORM VAN VIDEO BIJ DE JUISTE DOELGROEP BELANDT.

Video is er met de paplepel ingegoten, door mijn oma. Alle bijzondere momenten werd gefilmd én ge-edit door haar. Inclusief special effects en muziek. Niet gek dus dat mijn passie voor video er al vroeg in zat. Op mijn eerste computer zocht ik uit hoe ik een video moest monteren in iMovie. Later tijdens mijn studie Art & Design en stages bij grote bureaus ontwikkelde ik mijn skills en ontdekte ik wat er in de videoproductie industrie miste. En zo ontstond Annabel.nl. Wij maken verschillende video’s, schakelen snel en houden de kosten zo laag mogelijk door de pakketten die we aanbieden. Dit doen we inmiddels alweer vijf jaar voor bedrijven als Rijkswaterstaat, Gemeente Nijmegen, Zevenaar, Druten en Wijchen, Volkshuisvesting Arnhem, ProRail, Clean Tech Regio en IMC Weekendschool. Ons hart gaat uit naar het werken voor maatschappelijk betrokken partijen en we zijn graag een goede sparring partner van de communicatieafdeling.
Storyteller, vlogtrainer en regisseur.
Weet als geen ander hoe je een verhaal op beeld kan vertellen.
Met haar creatieve mind en enthousiasme kan ze samen met jou prachtige dingen neerzetten.

Ons creatieve grafisch talent: Altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving en UX Design.

Heleen DuLi is een fotograaf en content creator met een voorliefde voor de evenementen wereld. Haar werk kun je herkennen aan felle kleuren en het is het liefst niet volgens de ‘standaard’ regels. Kort maar krachtig en net even anders.

Sten is onze videograaf die bij elk shot voor perfectie gaat. Hij stelt mensen op hun gemak en denkt altijd mee om tot het beste eindresultaat te komen.

Onze AV-specialist en projectmanager schakelt altijd snel en efficiënt tijdens het filmen en editen. Uitdagingen gaat ze graag aan. Renske zorgt op de set voor gezelligheid maar bewaakt tegelijkertijd de planning en shotlist zodat we ook in korte tijd top producties neerzetten.

Lotte is werkzaam als projectmanager en videoproducer bij Annabel.nl. Haar enthousiasme en passie leidt niet alleen tot een goed eindresultaat, maar ook tot een fijne samenwerking met de klant.

Naast veel kennis en ervaring heeft Freek ook een echte passie voor podcasts. In elk bedrijf of organisatie ziet hij kansen om hun verhaal te delen en daardoor een hechtere band te creëren met de doelgroep. De kracht van podcasts begrijpt hij als geen ander. 

Wanneer je concept staat zul je al snel ontdekken hoe belangrijk de kwaliteit en een techniek is bij het produceren van een podcast. Hiervoor hebben we onze expert Coen Bruins. Hij is sound designer en zal altijd streven naar perfectie op het gebied van geluid in jouw podcasts. 

Zoek je een host voor jouw podcast? Dan staat Juffrouw Stemband voor je klaar. Ze heeft niet alleen een fijne stem om naar te luisteren, ze verdiept zich graag in het onderwerp waardoor ze pakkende en interessante vragen stelt. Ook is ze trainer creatief denken waardoor ze je kan helpen om de inhoud van jouw podcast uit te werken.

Bart kan als geen ander een pakkende intro tune voor je produceren waardoor jouw luisteraars elke aflevering weer herkenning voelen.

TESTIMONIALS

“Fris, vlot en pakkend gaat Annabel te werk. Onbevangen stelt ze haar vragen en geeft ze ruimte aan de mensen die ze in beeld brengt. Heerlijke vlogjes waar het enthousiasme vanaf spat”
Berry Kessels

Manager Wonen, Volkshuisvesting Arnhem

Annabel bezocht samen met onze bestuursvoorzitter 3 locaties voor onze Nieuwjaarsronde. Ter plekke interviewde ze diverse collega’s. De volgende dag was de leuke vlog al klaar. Annabel werkt professioneel, is heel vriendelijk en pro actief.

Carla Roovers

Senior communicatie adviseur GGNet

Met Annabel hebben we prettig samengewerkt aan een campagne voor de gemeente Nijmegen. Zij en haar team maakten indrukwekkende video’s waarin mensen een zeer persoonlijk verhaal deelden. Annabel wist deze mensen tijdens de opnames goed op hun gemak te stellen. Dit zorgde uiteindelijk voor video’s die perfect aansloten bij de campagne en waar iedereen heel tevreden over was. 

Luc van Oijen

Projectmanager Gloed Communicatie

Annabel is in het drukke voorjaar bij ons langsgekomen om een promo video te maken. Dit heeft zij met haar team hartstikke leuk gedaan, ik kan het aan ieder bedrijf aanraden. Wij gaan in de nabije toekomst zeker weer een samenwerking met haar aan.
Vincent Tjon

Sales en marketing manager, Tuincentrum.nl

Wat een fantastische samenwerking hebben wij vanuit United Economy met Annabel.nl. Een prachtige video is tot stand gebracht door de professionaliteit van Annabel en haar (camera)team. Kwaliteiten die me bij Annabel opvallen zijn: enthousiast, teamspirit, (maatschappelijk) betrokken, deskundig, betrouwbaar en snel. 

Heidi Leenaarts

Initiatiefnemer United Economy

Met het team van Annabel heb ik heel prettig samengewerkt aan een klantcase. Samen zijn we op locatie geweest en kon ik de interviewvragen nog aanvullen waar nodig. Annabel neemt echt de tijd om het verhaal goed neer te zetten en de sprekers op hun gemak te stellen. Onze klantvideo was snel af en er kon ook achteraf snel geschakeld worden over feedback. Ik raad Annabel zeker aan door het enthousiasme, het meedenken, het snelle schakelen en de professionele beelden. We kijken uit naar de volgende samenwerking!

Dianne de Kievit

Marketeer , erp|open

GEÏNTERESSEERD IN EEN VIDEO OF PODCAST? NEEM CONTACT MET ONS OP!

1 + 6 =