‘’PODCASTS ARE TO RADIO AS NETFLIX IS TO CABLE’’

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Over de oorsprong van het bedrijf,
de liefde voor je werk of de doelgroep waar je voor werkt. Over trends,
verwachtingen en obstakels. Door de ervaring en de passie die in jouw bedrijf
aanwezig is kan het verhaal ook anderen inspireren en iets leren. Een podcast is de manier om een diepere connectie op te bouwen met je doelgroep. 

 

”A PODCAST IS A GREAT WAY TO DEVELOP RELATIONSHIPS WITH HARD TO REACH PEOPLE”

Iedereen heeft een eigen voorkeur hoe je informatie tot je neemt.

Podcasts zijn populair. Je kiest je eigen moment om te luisteren: tijdens het sporten, in de file of tijdens het koken.

Als jouw podcasts veel beluisterd worden krijgt jouw bedrijf indirect aandacht en een plek in het bewustzijn van de luisteraar. Dit kan je helpen bij het werven van passend personeel of nieuwe cliënten. Als je mooie, eerlijke en interessante verhalen deelt draagt dit bij aan een positief imago. En als je er toch beeld aan wilt toevoegen kan dit door er een videocast van te maken, het gesprek in beeld.

BASIS PAKKET

Ben je zelf al aardig thuis in de podcast wereld, maar wil je je tijdens de opnames niet druk hoeven maken of bijvoorbeeld alle audio goed staat ingesteld? Of kost het je teveel tijd en energie om het bestand en de audio te optimaliseren? Dan is het basis pakket een goede manier om werk uit handen te geven en onze expertise in te zetten om jouw podcast tot een hoger niveau te tillen.

Inbegrepen:

 • Apparatuur

 • Opname
 • Afmixen
 • Exporteren (wav of MP3)

   

  Vanaf €350,-

EXTRA PAKKET

De vormgeving van jouw podcast kan een belangrijke trigger zijn voor een potentiele luisteraar. Wij verzorgen naast een uniek podcast logo (eventueel in huisstijl van je bedrijf) ook bij elke aflevering een aparte cover.

Inbegrepen:

 

 • Apparatuur
 • Opname
 • Afmixen
 • Exporteren (wav of MP3) –
 • Vormgeving (logo en custom cover per aflevering)

   

  Vanaf €550,-

VOLLEDIG PAKKET

Ben je al in de podcast wereld gedoken en erachter gekomen dat de technische achterkant iets is waar jij je niet mee bezig wilt houden? Dan kun je dat gerust aan ons overlaten zodat jij je kan focussen op de inhoud van de podcast.

Inbegrepen:

 • Apparatuur
 • Opname
 • Afmixen
 • Exporteren (wav of MP3)
 • Vormgeving (Logo en custom cover per aflevering)
 • Technische achterkant van podcast (RSS, Libsync)
 • Uploaden op spotify

 

Vanaf €750,-

Upsell - extra diensten

Wil je dat je podcast ook beeld bevat? Ook dat kunnen wij regelen. Door middel van onze ”livestream set-up” kunnen wij je podcast niet alleen vast leggen op beeld, maar ook live de wereld in gooien. Door middel van de live chat functie zorg je dan voor extra interactie met je doelgroep.

€500,- per aflevering

Als je een podcast wilt lanceren is het belangrijk dat je weet wat je wilt delen. Mocht je daar nu stagneren dan raden wij je aan om een creatieve sessie met ons te doen. We nemen een paar uur de tijd om samen met jou en je team de diepte in te gaan. Na deze sessie ligt er een concreet plan voor je klaar waardoor je direct met een zeker gevoel je podcast serie kunt beginnen.

€300,- (sessie van 2 uur)

Om een beetje een richtlijn te hebben van hoe je podcast gaat verlopen is het hebben van een script een fijne tool. Wij kunnen je begeleiden met het opstellen van een concept en het inrichten van de podcast.

€ 60,- per uur

Knippen en plakken in een podcast is niet zo makkelijk als het klinkt. Zinnen moeten kloppen en de luisteraar moet vooral niet verstoord worden wanneer hij/zij jouw content consumeert. Gelukkig hebben we gespecialiseerde mensen in ons team die oren hebben voor het optimaal monteren van jou podcast.

€ 60,- per uur

Als ”friends” zijn openingstrack inzet zullen veel mensen automatisch mee gaan zingen. Een jingle voor jouw podcast geeft de luisteraar herkenning. Een gevoel van ”Yes, een nieuwe aflevering van de X podcast!” Wij kunnen zo’n jingle voor je produceren. Samen met een echte sounddesigner kun je je wensen bespreken om tot een pakkend eindresultaat te komen. Dit geeft een extra boost aan de luisterbeleving van jouw podcast.

€ 240 per jingle

Ben je benieuwd wat de kijkcijfers precies zijn en hoe jouw podcast zich ontwikkeld? Dan kunnen we je maandelijkse statistieken toesturen. Hierdoor krijg je inzicht in wat werkt en wat niet en waar je kansen laat liggen.

€ 120,- per maand

Video is er met de paplepel ingegoten, door mijn oma. Alle bijzondere momenten werd gefilmd én ge-edit door haar. Inclusief special effects en muziek. Niet gek dus dat mijn passie voor video er al vroeg in zat. Op mijn eerste computer zocht ik uit hoe ik een video moest monteren in iMovie. Later tijdens mijn studie Art & Design en stages bij grote bureaus ontwikkelde ik mijn skills en ontdekte ik wat er in de videoproductie industrie miste. En zo ontstond Annabel.nl. Wij maken verschillende video’s, schakelen snel en houden de kosten zo laag mogelijk door de pakketten die we aanbieden. Dit doen we inmiddels alweer vier jaar voor bedrijven als Rijkswaterstaat, Gemeente Nijmegen, Zevenaar, Druten en Wijchen, Volkshuisvesting Arnhem, ProRail, Clean Tech Regio en IMC Weekendschool. Ons hart gaat uit naar het werken voor maatschappelijk betrokken partijen en we zijn graag een goede sparring partner van de communicatieafdeling.

Lotte is werkzaam als projectmanager en videoproducer bij Annabel.nl. Haar enthousiasme en passie leidt niet alleen tot een goed eindresultaat, maar ook tot een fijne samenwerking met de klant.

Naast veel kennis en ervaring heeft Freek ook een echte passie voor podcasts. In elk bedrijf of organisatie ziet hij kansen om hun verhaal te delen en daardoor een hechtere band te creëren met de doelgroep. De kracht van podcasts begrijpt hij als geen ander. 

Wanneer je concept staat zul je al snel ontdekken hoe belangrijk de kwaliteit en een techniek is bij het produceren van een podcast. Hiervoor hebben we onze expert Coen Bruins. Hij is sound designer en zal altijd streven naar perfectie op het gebied van geluid in jouw podcasts. 

Zoek je een host voor jouw podcast? Dan staat Juffrouw Stemband voor je klaar. Ze heeft niet alleen een fijne stem om naar te luisteren, ze verdiept zich graag in het onderwerp waardoor ze pakkende en interessante vragen stelt. Ook is ze trainer creatief denken waardoor ze je kan helpen om de inhoud van jouw podcast uit te werken.

Bart kan als geen ander een pakkende intro tune voor je produceren waardoor jouw luisteraars elke aflevering weer herkenning voelen.

GEÏNTERESSEERD IN EEN PODCAST? NEEM CONTACT MET ONS OP!

8 + 11 =