EEN VLOG LATEN MAKEN

Een VLOG laten maken is een effectieve methode om je publiek te bereiken. Je vlog is een persoonlijk “journaal”.

Met mijn videocamera bekijk ik met een frisse en open blik een situatie of een onderwerp. Omdat ik vragen stel die de kijker van de vlog waarschijnlijk zelf ook heeft zal de doelgroep zich in de vlog herkennen en eerder landen dan bijvoorbeeld een commercial. Een VLOG wordt mede door de echtheid ook vaker online verspreid door de doelgroep zelf waardoor het bereik groot is.

Werkwijze

Ik vraag je voor ik op pad ga om een briefingformulier in te vullen zodat de uitgangspunten en de boodschap van de vlog helder zijn. Een vlog is niet geregisseerd dus de uitkomst kan altijd iets afwijken. Natuurlijk kan ik je ook adviseren over hoe je deze en andere content het best kunt delen om je publiek goed te bereiken, ik stuur je dan een aanvullende offerte.

Je kunt hier op mijn site wat voorbeelden zien van vlogs die ik al gemaakt heb. Ik werk voor o.a. verschillende gemeentes, woningcorporaties, werktalent, GGG net en nog veel meer opdrachtgevers.

Voordelen je vlog laten maken bij Annabel:

 • Een vlog is een korte aansprekende video
 • Met een echte boodschap die uitnodigt om te delen
 • Ik schrijf nav jouw briefing een kort script
 • Dit is een richtlijn want er kunnen spontane ideeën en vragen ontstaan, graag zelfs!
 • Ik edit het beeldmateriaal inclusief jouw huisstijlelementen
 • In de prijs is 1 correctieronde inbegrepen
 • Ik lever je de vlog aan in MP4 formaat, geschikt voor het plaatsen op je site, youtube etc
 • Optioneel is mijn advies voor het plaatsen van deze en andere content
 • Ik denk graag met je mee!
 • Een vlog werkt coversieverhogend!
 • Je hoeft nog maar 1 ding te doen

Bel of mail me en ik maak graag een afspraak met je, tot ziens!

“Fris, vlot en pakkend gaat Annabel te werk. Onbevangen stelt ze haar vragen en geeft ze ruimte aan de mensen die ze in beeld brengt. Heerlijke vlogjes waar het enthousiasme vanaf spat”
Berry Kessels

Manager Wonen, Volkshuisvesting Arnhem

Annabel heeft voor mij een sollicitatievideo gemaakt voor mijn stage. Ze heeft goed gekeken naar wat mijn wensen waren en meegedacht over de tekst en beelden. Met deze video kom ik zeker goed voor de dag bij potentiële stagebedrijven.
Isis Rausch

Annabel bezocht samen met onze bestuursvoorzitter 3 locaties voor onze Nieuwjaarsronde. Ter plekke interviewde ze diverse collega’s. De volgende dag was de leuke vlog al klaar. Annabel werkt professioneel, is heel vriendelijk en pro actief.

Carla Roovers

Senior communicatie adviseur GGNet

 

”THE PLAY BUTTON IS THE MOST COMPELLING CALL TO ACTION ON THE WEB”

Ik heb na mijn studie Art en Design ervaring opgedaan bij verschillende bureaus. Bij Very Rare Agency in Amsterdam werkte ik aan projecten voor o.a. Vogue en aan videoproducties en reclame uitingen. Ik werk ook graag voor sociaal maatschappelijke organisaties en heb verschillende video’s geproduceerd voor o.a. Greenpeace, Volkshuisvesting Arnhem, Standvast wonen Nijmegen, DNV Coevorden en Werktalent. Ik vind het heel leuk om dit ook voor jou te doen! Daarnaast ben ik DJ en vind ik het leuk om evenementen te organiseren.

Ons creatieve grafisch talent: Altijd op de hoogte van trends en ontwikkelingen op het gebied van vormgeving.

Content creator met een talent voor online en offline tekst.

NIETS MISSEN? SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF!