Diensten

Leer hier over onze verschillende diensten. Van video tot podcasts. Alles is mogelijk.  

Wat wij doen

Bedrijfsvideo’s, reportages, vlogs, walk the talk, podcasts en meer

Video

Door middel van een bedrijfsvideo kan de doelgroep een goed beeld krijgen van de visie en doelen van jouw bedrijf. Weinig mensen en vooral jongeren lezen tegenwoordig nog hele pagina’s op het internet. Korte pakkende filmpjes worden goed bekeken en gedeeld. 

  • Edit van de video

  • 1 correctieronde

  • Eindproduct aangeleverd in mp4 formaat

  • Samen een script schrijven

Podcast

Iedereen heeft een eigen voorkeur hoe je informatie tot je neemt. 

Podcasts zijn populair. Je kiest je eigen moment om te luisteren: tijdens het sporten, in de file of tijdens het koken. 

 

Als jouw podcasts veel beluisterd worden krijgt jouw bedrijf indirecte aandacht en een plek in het bewustzijn van de luisteraar. Dit kan je helpen bij het werven van passend personeel of nieuwe cliënten. Als je mooie, eerlijke en interessante verhalen deel draagt dit bij aan een positief imago. En als je er toch beeld aan wilt toevoegen kan dit door er een videocast van te maken, het gesprek in beeld.

  • Apparatuur

  • Opname

  • Afmixen

  • Exporteren

  • Vormgeving

 Annabel bezocht samen met onze bestuursvoorzitter 3 locaties voor onze Nieuwjaarsronde. Ter plekke interviewde ze diverse collega’s. De volgende dag was de leuke vlog al klaar. Annabel werkt professioneel, is heel vriendelijk en pro actief.

“Fris, vlot en pakkend gaat Annabel te werk. Onbevangen stelt ze haar vragen en geeft ze ruimte aan de mensen die ze in beeld brengt. Heerlijke vlogjes waar het enthousiasme vanaf spat”

Met Annabel hebben we prettig samengewerkt aan een campagne voor de gemeente Nijmegen. Zij en haar team maakten indrukwekkende video’s waarin mensen een zeer persoonlijk verhaal deelden. Annabel wist deze mensen tijdens de opnames goed op hun gemak te stellen. Dit zorgde uiteindelijk voor video’s die perfect aansloten bij de campagne en waar iedereen heel tevreden over was. 

Annabel is in het drukke voorjaar bij ons langsgekomen om een promo video te maken. Dit heeft zij met haar team hartstikke leuk gedaan, ik kan het aan ieder bedrijf aanraden. Wij gaan in de nabije toekomst zeker weer een samenwerking met haar aan.

Adres

Kerkenbos 1053m, 6546BB

open

M-V: 9:00 – 17:00

Email

info@annabel.nl